Nøglen til succes… Arbejde hårdt arbejde smartere

Få er mere fra hånden med mindre en kunst,
Det er en kvalitet, der kræver meget hjerte,
Men jeg må indrømme
Hvordan jeg vendte fiasko til succes
Skulle arbejde både hårde og arbejde smart.
Jeg har hørt to skoler til at tænke, når det kommer til at opnå maksimal succes i et minimum af tid. Den første skole er at arbejde hårdt, lange timer; næse til ilden og afbrænding af midnight oil. Jeg har hørt mange sige at det er den eneste sikre måde at opnå varig succes.
Men jeg er sikker på du kender mange mennesker, der har arbejdet hårdt i år og har endnu til at opnå hvad de fleste mennesker ville ringe succes. Faktisk kan du blive en af dem. Jeg var en af mennesker. Jeg opdagede mange år siden at hårdt arbejde alene ikke er en garanti for succes. Hvis det var, du vil se flere millionærer.
Anden åndsretning siger at arbejde smart – ikke hårdt. Arbejde smart filosofi siger “mindre er bedre”. Uddelegere, skal du bruge andre folks tid, penge og hænder, så meget som du kan. De siger dette er den hurtigste vej til succes.
Med så meget snak om at arbejde smart, mange mennesker især mennesker ny til kører en forretning og unge er begyndt at få indtrykket, at gode gamle mode hårdt arbejde gik med hest og buggy. De føler, at hårdt arbejde er ikke længere forpligtet til at opnå succes. Efter vi alle computere, e-mail og mobiltelefoner. Boy, er de i for en brat opvågnen.
Jeg skal indrømme, at de begge har deres fordele og deres grænser. Gennem erfaring, jeg har opdaget den bedste måde at opnå er maksimal succes i et minimum af tid at arbejde hårdt på arbejde smart!
Ja, arbejder hårdt på arbejde smart vil give dig bedst fra begge verdener – uden grænser har hver enkelt af sig selv. Når du arbejder hårdt på at arbejde smart du maksimere dit potentiale fuldt ud. Du har din pedal til medaljen og din gå fuld fart fremad – men du gør det på den mest effektive måde.
Her er 7 hurtige og nemme måder at hjælpe dig med at arbejde hårdt på arbejder smart hverdagen. Hvis du tager tid gøre disse tips om vane vil du finde dig selv at nå dine mål meget hurtigere.
1. arbejde hårdt på at være mere kan tilpasses til ændringer.
Husk, at hver eneste ændring, der kommer din vej giver dig mulighed for at flytte foran dem, der ikke vil eller ikke kan tilpasse sig til pludselige ændringer. I livet siger de eneste garantier er død og skatter. Jeg vil gerne tilføje et tredje element, og det er ændringen. Prøv at være først til at lære og tilpasse sig de nye ændringer i din branche, i nye teknologier og nye teknikker.
2. arbejde hårdt på udkig efter genveje i alt, hvad du gør.
Altid være på vagt over for lettere mere effektive måder at gøre din rutineopgave. Kan du skære, reducere, speed-up eller kombinere trin – uden at ofre effektivitet? Må ikke falde for vane at gøre rutinemæssig opgave med en rutinemæssig holdning. Vær på vagt om muligheden for at gøre det på en anden måde. Tænke ud af boksen, hvis det kan spare dig tid, penge eller frustration.
3. arbejder hårdt på at tænke fremad så meget som muligt.
De bedste skakspillere altid tænke sig fremad. Du bør altid forsøge at gøre det samme. Forbered dig mentalt, inden du handle fysisk. Dette vil alene hjælpe dig med at undgå at spilde tid og at lave kostbare fejl. De bedste atleter etablere for vane at foregribe der næste træk før tid. De bedste quarterbacks ved, hvad de vil gøre hvis de primære modtager falder ned.
4. arbejde hårdt på at finde arbejde hårdt arbejde smart rollemodeller.
Altid være på udkig efter folk, der arbejder hårdt på at arbejde smart. Her er et hint; de vil normalt være de mennesker, der gør mere på mindre tid og med færre kilder af penge, tid eller folk til at hjælpe dem end andre.
5. arbejder hårdt på at lære hurtigt fra dine fejl og andre fejl.
Du er smart hvis du kan lære af dine fejl, du er intelligent, hvis du kan lære af andres fejl – men du er klogt, hvis du kan gøre begge dele. Lær, hvordan du undlader konstruktivt. Du lære konstruktivt, når du spørger hvem, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan spørgsmål. For eksempel, næste gang, der vil jeg konsultere med første, hvad gjorde jeg forkert, når jeg gjorde det, hvorfor gjorde jeg det, og hvordan kan jeg gøre bedre næste gang.
6. arbejde hårdt på at finde måder at klogt multi-opgave.
Hvad er vigtigst om multitasking (laver 2 eller flere opgaver på én gang)? Er at vide, hvornår at multitaske og Hvornår ikke. Rutinemæssig opgave er perfekt til multitasking. Men detaljerede, risikabel og farlig projekter bør ikke være.
7. arbejde hårdt på at holde nuværende på den nyeste teknologi relateret til din opgave.
Tillad teknologi til at hjælpe dig arbejde hårdere på arbejde smartere. Uanset hvad din opgave, der er en gadget, softwareprogram eller værktøj, der kan hjælpe dig med at gøre det mere effektivt.
Det er mit håb, at disse 7 tips vil inspirere dig til at tænke på flere måder du kan arbejde hårdt på arbejde smart. Fordele og tilfredshed vil være værd jeres gang og indsats.
Copyright 2005 Roy Primm