Sådan oprettes veldefinerede processer

Interesseret i at lære at reducere udviklingstid, spare penge og bevare kontrollen? Erhvervsfolk kan lære at oprette veldefinerede processer med den let at administrere processen tilgang af Plan–Check-Act.
Rigtige værktøjer for Real Business Process
I MBA kurser stødt studerende på en masse buzzwords og teorier bag dem. Og i lærebogen, ser og lyder godt. Men når de er færdige med deres klasser, de tror på sig selv: så nu hvad jeg kan jeg gøre med alle disse vilkår som proces kortlægning og kontrol? Hvordan kan jeg bruge disse værktøjer i mit job, og hvorfor er det vigtigt for min virksomhed – i den virkelige verden?
En frisk, nyt Look forvaltnings effektivitet
Selvom disse business mænd og kvinder føler lidt modløs, kender de stadig betydningen af at nå denne viden. Så, for deres job, de ser for at tage yderligere kurser derude som “Hvordan at oprette veldefinerede processer for at opbygge effektive forvaltningssystemer.” De er lidt skeptiske går i, tænker, at de får bare mere af de samme hurtig og enkel definitioner. Men overraskende, de er glade for at sige, at en sådan fremgangsmåde viser dem noget helt andet.
Disse kurser udfylde den manglende sammenhæng, at de har brug for. Det viser grundigt dem hvordan, og forklarer eftertænksomt hvorfor. De får en frisk outlook, og mange kan varmt anbefale det til alle, der ønsker at forbedre deres forretning.
Nem læreproces
Heldigvis, på grund af sådan et kursus open klasseundervisning, instruktører kan besvare både generelle og specifikke spørgsmål. Indstillingen bifalder deltagelse og diskussion til at udvikle løsninger, som on-the-go erhvervsfolk sætter stor pris på. Og så gjorde Otis Jones, PMO Manager hos Sara Lee bagning gruppe, der deltog i sådan et kursus. Han var især imponeret over brugervenlighed af kursets indhold.
“Proces kortlægning, proces variabilitet og forskellige processen diagnostiske redskaber var alle fremragende lektioner at lære,” sagde Jones. “Det detaljeringsniveau, de gav mig i disse områder var præcis hvad jeg havde håbet på.” Jones sagde også, at han ville skubbe til andre Sara Lee ledere til at tage sådan et kursus, så de kan forberede sig bedre på deres business discovery fase. Næste Jones vil gennemføre de oplysninger, han lærte i virksomhedens interne uddannelse dokumenter.
Få proces viden
Og mange andre også tilskyndes. Sådanne kurser bevise for dem, at en virksomhed ikke behøver at bare håbe på bedst af held. Virksomhedsejere og ledere kan klart definere processer, og derefter overvåge og forbedre dem for at holde systemet konsekvent og effektiv. Med Plan–Check-Act, kan dette lade én Se hvis der er nogen affald i systemet, og også hvordan at reducere affald og spare penge.
Gåtur beføjelse væk
Enkeltpersoner kan gå væk Energitilfoerslen med en følelse af empowerment. De kan gå væk med dybtgående viden om, at de kan gøre håndgribelige forbedringer i hverdagens processer. Alle ønsker at føle sig bedre om deres arbejdspladser og virksomheder, og gennem denne type kan de naturligvis tage de første skridt til at lære hvordan.