Ved du, hvad er den fælles mest kritiske fejl i Trading Stock Market…?

Nå måske er at overdrive det lidt, men det er helt sikkert en af de vigtigste.
Det er… (trommehvirvel tak)… “behovet for at være rigtige”!
Det var nu sandsynligvis ikke hvad du havde forventet. Du måske har tænkt, det skulle være noget lignende ikke plukke trenden eller at sætte for mange penge på en enkelt handel eller en af et dusin andre ting.
Men jeg kan forsikre dem, af bitter erfaring, at denne ene holdning forårsager flere problemer, end de fleste andre ting du kan gøre som en erhvervsdrivende. Og det er værre for mænd! Noget at gøre med ego eller testosteron…
Du ser vores hele samfund er baseret på vigtigheden af at være rigtige. Nødvendigheden af at være rigtigt.
Dine forældre belønnet dig når du har ret og skældt dig ud når du var “forkert”. De gøre sikkert stadig det nu, du er vokset!
> Fra din tidligste dage i skolen er du lærte at være rigtige er det vigtigste. Er ikke at lære dig, hvilke tests? Og dette er forstærket gennem resten af dit liv. Din chef minder sandsynligvis dig om det næsten hver dag!
Men nogle af de bedste ting opstår, når vi ikke er rigtige. Ligesom gang du tager en forkert drejning. Enten i jeres rejser eller i dit liv. Og du ender på dette fantastiske sted eller med denne fantastiske person at du aldrig ville have, havde du gjort det “rigtige”.
Plus der er ikke en masse point slå dig selv op når du ikke er “rigtige”. Fordi som vi alle ved, det gonna ske temmelig regelmæssigt!
Kommer fra Australien, kender jeg ikke en masse om baseball. Men jeg forstår, at dejen får betalt en masse penge at gå glip af ramme bolden en frygtelig masse! Tænk over det. Top baseballers trin op til pladen hver dag, at vide, at de højst sandsynligt ikke vil få det “rigtige”. Endnu de er sikker og vellykket, fordi de ved, at de over en sæson vil få det ret ofte nok.
Ikke deltage slå dig selv op eller marked vil!
Jeg gik til en speed-reading naturligvis mange år siden. Jeg gjorde ikke lære at læse hurtigere (!) men jeg lærte en holdning, der har stukket med mig lige siden. Det er – “fokus. Ingen tilknytning til resultatet.”
Denne fyr fortalte os om hvordan han lærte elite sportsfolk til at opnå deres bedste (håber han var bedre på det end lære folk at læse hurtigt!). Han forklarede at tricket var at få dem til at holde at tage skud (eller at gøre springet eller hvad) uden at få forstyrret med sig selv, hvis de fik det galt.
Nøglen var for dem at koncentrere sig om hvad de havde at gøre i øjeblikket, ikke om resultatet.
Måske har jeg mistet dig? Men det punkt, jeg forsøger at gøre er at du skal gå ind i hver af dine handler med dit fokus – ikke at være lige – men efter din handelssystem.
Og så nøglen er at ikke slå dig selv op, hvis du “få det galt”. Fordi hvis du har fulgt dit system og du kender systemet arbejder over tid, har du gjort det “rigtige”.
Når du har tillid til din handel metode er din eneste fokus på følgende signaler.
“Fokus. Ingen tilknytning til resultatet.”
Af den måde, prøv denne fremgangsmåde i andre områder af dit liv. Det virkelig virker! Min golf var meget bedre, når jeg holdt op med at blive vred på mig selv for hver elendig skud.
Dødbringende holdning i markedet
I aktiemarkedet ikke har råd til at holde fast i nødvendigheden af at være “rigtige”!
Når handel, du kan ikke være rigtigt 100% af tiden. Du kan faktisk være ret kun 50% af tiden og stadig tjene masser af penge. Men det betyder du nødt til at være forkerte en frygtelig masse!
Markedet vil gøre, hvad markedet vil gøre – uanset hvad din mening kunne være. Hvis du er i besiddelse af en bestand og du forvente det til at gå i pris, men det begynder at gå, hvad der sker?
Hvis du er ligesom mig, siger en lille stemme inde noget lignende “… men dette var ikke beregnet til at ske!… Det kan ikke gøre det mod mig!… Jeg ved jeg har ret – det er bare et midlertidigt sat tilbage; det vil komme rigtigt, jeg vil bare vente det…
Denne “fornuftens stemme” er dit ego. Du kan ikke bære for at være forkert, så du begrunde dit beslutning til dig selv. Du skal være ret! Du fortælle dig selv, at du ved hvad der skal ske… markedets forvirret bare… Det har lige fået det galt! (helt ulogisk argumentation – markedet kan aldrig være “forkerte”- men det giver mening på tidspunktet!).
Denne dybtgående, primordiale behov, at vi skal være rigtige kan ødelægge dig i aktiemarkedet. Det vil gøre dig sætte for mange penge på en handel. Og det vil gøre dig beholde bestande at du skal have solgt dage eller endda uger siden.
Det vil betyde, du vil gå glip af muligheder du burde have taget fordi din opfattelse var modsat af, hvad der faktisk sker. Og du kan gå glip af at få ekstra overskud fra en handel, fordi du var overbevist om at “… det kunne eventuelt gå noget højere…”
Ved at være klar over dette “skal” du kan overvinde det – over tid! Du har brug at komme til det punkt, hvor “hvad markedet ønsker”. Ikke, hvad du ønsker.
Bare husk.
“Fokus. Ingen tilknytning til resultatet.”
Ovenstående kommentarer udbydes til uddannelsesmæssige formål. Vi er ikke at give dig med økonomisk rådgivning. Vi deler blot med dig hvad der er og har ikke virket for os personligt. Hvis du ønsker at handel eller investere i aktiemarkedet bør du få rådgivning fra en registreret licens rådgiver.